4

Enode not connected


Avatar
Tom Debruyne

Audi Q4, the enode link says that the connection is successful:
Connection successful
All set! Your vehicle has been successfully connected to ABetterRouteplanner.

But ABRP says: "Not connected". It worked for a small period of time after I first set it up (maybe a few minutes or just one sync).

Unlink and link again doesn't solve the issue. The problem is the same with the Android App and the Web version.

A

Activity Newest / Oldest

Avatar

Tom Debruyne

It is now connected again, hoping it will remain stable


Avatar

Tom Debruyne

It had indeed worked for a while today, but now, it is disconnected again


Avatar

Katya_ABRP

Status changed to: User Feedback

Avatar

Katya_ABRP

Hi all,

There was a temporary issue on Enode's end but it has been corrected since.

Should the connection issue persist for you please reach out to support by email so that we get your user and vehicle details.

/Katya


Avatar

Edvard Haugland

Thanks Katya. After unlinking and linking it again, it works now.


Avatar

Gerard van Aalsum

same here. it worked perfectly for 24 hours en since 27 of june ABRP does nog connect and no live data. VWID4


Avatar

Edvard Haugland

Same problem here. BMW i4M50.

I can see that although the connection is supposed to be successful, Enode doesn't show as an authorised apps in BMW Connected Drive. While Tronity does.


K

Kris Van Wayenberge

Status stays on registering.


K

Kris Van Wayenberge

Same problem.
I deleted the car and added it again and now it stays on registering